onsdag 20 februari 2013

there is a light


Bilder: Doyoufancythis.com

Visst blir man glad när solen bryter igenom det oändligt gråa molntäcket och skänker en dos energi. Eller när en fin vän får en alldeles underbar och lite liten dotter och skickar fantastiskt fina bilder från BB. Lyckan är total och en känsla av att allt kommer bli riktigt bra infinner sig. Underbart!

You know that feeling you get when the sun struggles through the grey cover of clouds and actually reaches us? Or when a very dear friends sends you pictures of her very new and very small baby girl? It's the feeling of happiness and that everything is going to be alright! /Hanna


1 kommentar:

  1. Låter som en riktigt fin dag! Jag har en liten utmaning till dig i min blogg Hanna /Elina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...