torsdag 28 februari 2013

Åtta saker om Kajsa

Fick en utmaning av Hanna som jag tänkte ge mig på:

  • Jag älskar att träna men är en riktig periodare, ibland blir det sju pass i veckan medan andra tider är betydligt lugnare. Har med åren lärt mig att variation och en lagom nivå håller mig motiverad. Just nu tränar jag inför Malmömilen i juni (Hanna, Rebecca?!), försöker lära mig crawla, saknar långa ridturer i skogen med jättehästen Turin och sörjer lite att jag inte längre kommer kunna gå på min favorit cirkelträning när jag byter jobb i mars. "Ät mycket - träna mycket!" är mitt motto! 
  • Sölvesborg är min hemstad, en liten stad vid havet där jag bor och arbetar. 
  • Vårt första husdjur var taxen Bessie som familjen skaffade när vi var tre och fyra år ungefär. Hanna och jag fick bestämma namn och jag föreslog Sussie vilket var namnet på vår dagmammas hund, antar att min fantasi var ganska begränsad när det kom till just hundnamn... Hanna tyckte Basso och var mycket bestämd på att vår söta lilla tikvalp skulle heta detta barska namn. Som så många andra gånger under vår uppväxt blev det dock en kompromiss mellan systrarna, och tur var väl det!
  • Jag har bott i Australien.
  • När jag var yngre avskydde jag loppisar och second hand-butiker men blev alltid medsläpad på loppisrundor om helgerna av Hanna och vår mamma, minns inte varför jag ens följde med men tror att de säkert mutade med fika eller ett besök på H&M. Jag gick mest runt och var sur på Hanna som hittade YSL-kavajer, snygga skärp och coola vaser hela tiden. Helt plötsligt en dag vände det dock, som tur var, och till och med jag började göra en massa fynd. Jag gillar begagnade saker eftersom det är miljövänligt, man kan hitta annorlunda och unika grejer och dessutom skänks pengarna ofta till välgörenhet. 
  • Till yrket är jag ekonom och jobbar som företagsrådgivare på bank.
  • För bara några år sedan var jag ganska avigt inställd till hela bloggfenomenet. Idag ääälskar jag dock bloggar och driver två stycken; DoYouFancyThis ihop med min andra halva och syster Hanna och After Work tillsammans med min fina vän Rebecca.
  • I framtiden vill jag gärna bo utomlands och drömmer om ett hektiskt liv i New York, lata stranddagar i Costa Rica eller att driva vingård i Italien. Ciao! /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...