lördag 16 februari 2013

exhibition postersAtt rama in en affisch från en utställning är en enkel metod för att öka på det kulturella kapitalet i hemmet. Jag har fyndat mina, på översta bilden, second hand och Kajsas Picasso-tavla, på den undre bilden kommer från ett besök på Louisiana. Det blir ju ett fint minne av både utställningen och dagsutflykten samtidigt. Idag styr jag kosan mot den danska metropolen Humlebaek för att få en glimt av deras nuvarande utställning av Andy Warhols tidiga verk. Kanske får med mig en av dessa affischerna hem?

To frame exhibition posters is an easy way to bring a little art into your home. Maybe I will bring back some new ones from my visit to Louisiana, an art museum in Denmark today? Kajsa found her Picasso poster there! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...