måndagen den 13:e maj 2013

monday monday

Bild: Doyoufancythis, bidrag till Fabriken.
Tillbaka i vardagslunken med en hel arbetsvecka framför sig kan man inte annat än att ta ett djupt andetag, dricka en extra kopp kaffe, le över det faktum att solen skiner ute och bara köra! Halva Maj har redan gått - kan ni tänka er? Hur brukar du kickstarta veckan?

Back in the everyday life with a full working week ahead you can't do anything else but to take a deep breath, an extra cup of coffee, give the world a smile over the fact that the sun is shinig and just go! Which are your best tips to kick start the week? /Hanna

1 kommentar:

  1. Hoppas att det gick bra att kickstarta igår :-) Själv är jag ju mammaledig nu och då flyter nästan dagarna ihop... fast på nåt sätt är ändå fredagar och helgen bäst ändå! Idag regnar det här, men då kan man ju passa på att städa ;-) Ha en fin dag. Kram Elina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...