lördag 18 maj 2013

golden supreme saturdayEfter en hel vecka med festivalyra i hela stan, schlagerkonserter på torgen och att ha fått trängas med Eurovisionsdeltagare och deras entourage i varje butik och på varje restaurang är det äntligen dags för lördag och final och att allt går tillbaka till vanligt. Men innan kvällens glittrande festligheter går av stapeln är det hög tid att få sig lite sol på nosen och kanske bege sig till blomsterhandlaren på torget för en kik. Blir nog lite av en väldigt bra lördag!

After a week packed with Eurovision events and Eurovision participants in every corner it is finally time for the grand finale tonight. Before the glittering festivities I might just have to get some sun and maybe some nice fresh flowers. Sounds like the perfect saturday! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...