torsdag 30 maj 2013

may moodboard
May moodboard är Fabrikens torsdagstema och jag fortsätter med min återanvändning av Cats Let Nothing Darken Their Roar-kalendern. Denna månad har den fått hänga inramad över soffan tillsammans med Liselotte Watkins-prints, en strandkant från Lofoten och miniversioner av Sture Johanssons affischer. Klicka här för fler tolkningar.

A moodboard over may, or just a picture over my wall with different frames and prints. /Hanna

2 kommentarer:

  1. Varje år tänker jag att jag borde köpa den där kalendern... Hur svårt kan det vara liksom?! Det är maj nu, går den ens att få tag på längre? Jag får verkligen skärpa mig till 2014. verkligen.

    SvaraRadera
  2. Smart att återanvända bladen från kalendern som tavlor! Den där fina är ju trist att bara kasta.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...