onsdag 22 maj 2013

it's a zoo in here


Bilder: Bo-Laget

Är barnsligt förtjust i dessa babushkas som finns som zoo, cirkus och pingvinfamilj, bland annat hos Mokkasin. Det kanske går bra att önska sig ett gäng till födelsedagen i sommar, även fast jag egentligen är alldeles för gammal?!

I'm childishly fond of these babushkas dolls of a  zoo, cirkus and penguine family. Maybe it's ok to wish for these on my birthday even though I'm really too old? /Hanna

3 kommentarer:

  1. De är verkligen superfina! Är sugen på de trärena :-)

    SvaraRadera
  2. Nä, inte för gammal. Det är fint att ha barnasinne kvar :-) De är ju hur söta som helst!

    SvaraRadera
  3. Tror aldrig man kan bli för gammal för de godbitarna! Jag ger iofs till mina söner istället för till mig, men ångrar fortfarande att jag inte köpte cirkus varianten i trä. Köp innan det är försent!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...