onsdag 1 maj 2013

dine away

Bild: Ikea Livet Hemma, Foto: Nina Broberg

Jag återupptäckte den här fina DIY-idén som Livet Hemma-gänget visade för ett bra tag sedan. De använde de smäckra, och prisvärda Vika Lerberg-benen och sammanfogade ett gäng plankor som bordskiva. Jag gillar dessutom den mörkmålade löparen i mitten!

Vill du ha chansen att vinna fina Vitriini-askar ska du besöka Rum och Rabalder på studs, klicka här. Ett annat tips i samma kategori är  House Doctors fina glasaskar, klicka här. Sen är det ju sista dagen i vår egen tävling - klicka här för att vara med.

I rediscovered this DIY idea from the Ikea blog, which they made a while back! It looks really great with the dark wood in the middle, I think. /Hanna

1 kommentar:

  1. Sabina och Fille1 maj 2013 13:46

    Vi hade planer på att snickra ihop ett sådant bord, men sedan insåg vi att det inte skulle få plats i vårt kök. Sörjer än! :( Haha! Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...