tisdag 7 maj 2013

Kliv in kliv ut!

IKEA var gulliga och skickade ett recensionsexemplar av sin nya bok Kliv in kliv ut - 29 vilda ställen att leva på - ute! som förmedlar en känsla av att kunna göra det mesta utomhus, som att äta, jobba, leva och sova. Härlig inställning tycker jag, och man blir faktiskt riktigt inspirerad att bjuda in hela grannskapet till mingel på balkongen, eller varför inte göra ett utomhuskök eller ett beduintält? Möjligheterna är oändliga nu när vi nu kliver in i våren och snart sommaren. Jag har ett makeover-projekt på gång för min balkong så boken kunde inte kommit lägligare, tack för finfin inspo IKEA.
I'm finding all the inspiration I need for my balcony make over project in IKEA's new book Kliv in kliv ut - 29 vilda ställen att leva på - ute! /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...