tisdag 14 maj 2013

hippies use side door
Bilder: The Socialite Family

Om du undrar hur de fina familjerna egentligen har det hemma i stugorna, så kan du sluta med det nu. The Socialite Family har blivit inbjuden till jetset- och socialitetshem runtom i världen för att ta sig en titt och jag slogs av att förvånansvärt många har 60-talsaffischer, av någon anledning. Tänkte att det skulle vara mer av kristallglas och marmorskivor liksom, men där ser man vilka förutfattade meningar man går och bär på. Snyggt är det i alla fall, speciellt detta.

Have you ever wondered how the socialites really live? You can stop that now. The Socialite Family has visited a number of these homes around the world and gathered their stories here, especially this one here. Enjoy /Hanna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...