onsdag 8 maj 2013

black is back


Bilder: Doyoufancythis och Mor och Matilda

Svart kommer alltid vara det nya svarta, om du frågar mig. Testade nya och lokala lakritsen Kolsvart i helgen och blev positivt överraskad. Älskar färsk (heter det så?) lakrits med den rätta mjuka, men ändå sega konsistensen som har en riktigt salt smak. Är även sugen på detta halsbandet (klicka här för fler bilder) och att vara monokromt mörkklädd från topp till tå. Lite dumt att bli svartsugen såhär inför stundande sommarsäsong dock, när man äntligen har chansen att frossa i sommarklänningar, ljusa toner och pasteller.

Black will always be the new black, if you ask me. I tried the new liquorice Kolsvart this weekend and was pleasanty surprised. I like a really soft and salty liquorice! I'm also a fan of this necklace (see more pictures here) and to dress all black. Is it weird to be into really dark shades now when the summer is coming and you finally can wear summer dresses and light clothes? /Hanna


2 kommentarer:

  1. I love your photo of the liquorice Kolsvart - I don't even like liquorice (I clearly haven't been living in Sweden long enough....:) but I'd be tempted to buy it if only for its packaging!

    SvaraRadera
  2. Nice! Love the necklace. Great images.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...