söndag 5 maj 2013

Stegvis

Har en smyg i vardagsrummet som jag inte riktigt vet hur jag ska inreda. Länge har den fungerat som tavelvägg men ombytlig som man är blir man sugen på förändring emellanåt, dock i lagom dos. Är fortfarande en bit ifrån hyllplanen som jag helst skulle vilja sätta upp och dekorera, men min beslutsångest i kombination med extremt porösa väggar gör att jag tvekar lite. En stege får blir bra tills vidare. Det är verkligen perfekt att vara kompis med en snickare som i sin tur är tillsammans med en gravid och babyfiltbesatt tjej som behövde upphängning till bebisrummet, de gjorde en extra stege till mig. Tack!
I have a section in my living room that I never really liked and I find it hard to decorate, I used it as a place to display photos and travel memories until yesterday. Or, I still have frames and and signs from Berlin, Prague, LA and Sölvesborg there but I had a step made to complete the corner. Love it, thank you Susanne and Andreas! /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...