onsdag 17 april 2023

Var med i vår nya tävling! 

Idag kan DoYouFancyThis stolt presentera en tävling för våra besökare! I samarbete med Sagaform har vi äran att låta er tävla om fin skål ur deras nya serie POP, formgiven av Ann-Karin Wiktorsson. Skålen är i perfekt lagom storlek på ben och med ett litet lock i färgställningen som på bilden, rosa/röd. Skålen är 145 mm hög och fungerar alltså alldeles utmärkt för det där viktiga i livet såsom sockerbitar, godispraliner eller varför inte armband och örhängen?

För att vara med i tävlingen krävs bara att du lämnar en kommentar nedan med ditt namn och en beskrivning kring vad du gillar bäst med nya kollektionen POP från Sagaform eller vad du skulle använda skålen till om du vann. Tävlingen pågår till den 1a Maj och ett bidrag per person är tillåtet. Vid frågor får du gärna kontakta oss på [email protected].

Missa inte chansen, vi ser framemot ditt bidrag. Lycka till! /Hanna & Kajsa

16 kommentarer:

 1. oh. jag vill vara med. och jag skulle använda skålen till att ha vispad grädde i nu till sommaren då jag ska proppa i mig solmogna jordgubbar tillsammans med vispad grädde och socker. MUMS!
  att jag älskar rött och rosa gör ju saken bara ännu bättre om jag skulle vinna den - heja mig!

  u.

  SvaraRadera
 2. Sagolikt om man får duka med PoP Sagoform. De olika färgkombinationerna gör både intryck och avtryck för den som får njuta av servisen eller av kanske "bara" en mugg. Färger blir man glad av därför är mitt svar:Färgerna!

  SvaraRadera
 3. Hej flickor! Klart jag vill vinna skålen som påminner om kommande vackra blommor och härliga sommarfärger. Servisens färger vinner över den fina retroformen och de snygga faten. Kramar Mamma

  SvaraRadera
 4. Men hallå vad fint. Gillar färgerna mest. Härliga, glada kombinationer. Först tänkte jag. Yes! Jag har hittat min tacoköttsfärsskål, men Anna, Anna.... köttfärs! Hallå.. Vi har ju kafferep nu. Så det får helt klart blir vaniljsås. Vanliljsås och äpplepaj. Finns det något bättre? Jo, det skulle i så fall vara vackert porslin i finfina färger.

  SvaraRadera
 5. Om jag vann skålen skulle jag använda den som smyckesförvaring. Har en hel drös smycken som behöver vackrare förvaring.

  SvaraRadera
 6. För mig skulle det vara som att ha en del av rekvisitan från Alice i Underlandet hemma, saga, fin form o färg, allt i ett och naturligtvis skulle jag använda den som förvaring av färgglad konfektyr.

  SvaraRadera
 7. Jag har startat en resa mot hälsa&sundhet och med dryga 35 modiga kilon kvar så känns det lite kämpigt emellanåt! Men för varje kilo som tappas lägger jag undan 300 kronor att använda till en ny, fräck garderob när jag väl når mitt mål! En rolig variant av begreppet kilopris! ;) Denna vackra lilla pryl skulle bli en utmärkt förvaring för pengarna att gotta sig i så länge och dessutom bli en intressant och uppiggande kontrast i mitt härligt orangemålade kök!! :)

  SvaraRadera
 8. Jag skulle fylla skålen till bredden med vårlökar och plantera små plantor i den, innan de får åka ut i rabatten. Blir nog himla fint på köksbordet, tror jag! Kul med tävling!

  SvaraRadera
 9. Älskar att serien är missmatchad med alla sina färger och former. Varför välja en färg och hålla sig till den när man kan ha flera? Att den känns lite retro är bara ett plus. Skålen skulle antagligen få flytta omkring i min lägenhet men den skulle absolut få popa upp mitt badrum så jag en gång för alla vet vart jag lägger diverse hårnålar och snoddar :)

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig! Jag skulle ha örhängen i den om jag vann. Eller kanske fredagsgodis:)

  SvaraRadera
 11. Maria Franzen24 april 2023 09:20

  Men jisses så fint porslin!!! Min 6-åriga dotter ska få eget rum (istället för att dela med lillasyster) och hon älskar fina skålar och askar där hon kan förvara sin smycken, pärlor och andra skatter (och samtidigt gömma från sin syster:)Hon skulle älska denna! Hoppas hoppas....

  SvaraRadera
 12. Alltså, denna serien är så otroligt härlig, den gör mig så glad!!!
  Den skulle lätt få flytta in hos mig på vår koloni, där skulle den trivas och ha det bra tillsammans med all färgglad hägring i trädgården och på uteplatsen!

  /Johanna Vighagen Sten

  SvaraRadera
 13. Jag vill vara med i tävlingen och gillar att färgerna i POP går att kombinera med mitt vardagsporslin. Det hade blivit jättesnyggt som komplement faktiskt! Håller tummarna /Karin

  SvaraRadera
 14. Hej! Klart jag vill vara med. Mina 3 barn skulle älska skålen. Vi skulle ha fredagsgodis i den.

  /Carmen

  SvaraRadera
 15. Oj så fint porslin. Har nog inte sett den här serien tidigare faktiskt. Jag skulle fylla min skål med hemmagjord granola, för så fint det skulle vara att duka fram en smällkaramell som denna vid kommande frukostar.

  /Jenny

  SvaraRadera
 16. Underbart lekfull och färgglad serie! Min skål skulle få husera i min stringhylla i köket där jag förvarar mitt allra finaste porslin, främst skulle den användas som sockerskål då jag bjuder finfrämmen på gòfika :)/Alexandra Warleman, [email protected]

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...