söndag 21 april 2023

bukett check
På torget i Malmö står blomsterförsäljare året runt, sånär som under tvåsiffriga minusgrader. Jag brukar knipa en bukett nästan varje vecka och i och med vårens ankomst får jag äntligen möjlighet att byta ut tulpanerna och rosorna mot fler sorter. Jag gillar stora buketter och finns pioner så tar jag dem. Alltid. Men de har inte dykt upp ännu, så det fick bli liljor denna gång. Söndagsbild till Fabriken.

Finally there is something else than tulips and roses at the flower stand on the square. I'm longing for peonies, but settled with these lilies earlier this week. /Hanna

1 kommentar:

  1. Fint. Håller med om att pioner är finast.
    Och min karta, den kommer säljas via min blogg - håll utkik:)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...