onsdag 24 april 2023

take it away, maestro


Bilder: Jdots


Jag gillar den återanvändbara och återvinningsbara take-away-muggen Keep-Cup som dessutom kommer i snygga färger! Den är miljövänlig, giftfri, BPA-fri och återvinningsbar och finns att inhandla här, hos Jdots. Tar gärna den i ljustgrå, orange och rosa till vänster däruppe för mitt morgonkaffe på språng! Det krävs dock att jag dessutom investerar i denna mugghållaren till cykeln som kommer att behövas för att inte skvalpa alltför mycket.

I really like the new reusable and recyclable Keep-Cup, found over at Jdots. The colors are great, especially the one on the left in the picture and the fact that it's free from toxic material AND in a material that you can recycle is really something else. /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...