lördag 6 april 2023

top of the pop


Bilder: Sagaform och Hemnet Inspiration
Jag gillar Sagaforms nya servis Pop med olika färgställningar. Framförallt i ljusa nya kök som på andra bilden. Vitt-grå-rutiga golv är den perfekta balansen mellan snyggretro och nutida vitt-och-fräscht. I like! Håll ögonen öppna för en utlottning i samarbete med Sagaform efter att vi kommer hem från resan!

I like the new line Pop from Sagaform. Especially in a white and modern kitchen with some retro influences. Like this one with the grey and white tiles on the floor. I like! We're soon announcing a give-away/contest in a few weeks.  /Hanna

1 kommentar:

  1. I like also. And that table looks so nice too.

    This blog inspires me a lot, thank's for you two for keeping this!
    -Anu-

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...