torsdag 18 april 2023

på mina väggar

Bilder: Doyoufancythis.com
Torsdagstemat i Fabriken idag är 'Fondvägg eller På mina väggar' och kommer med all sannolikhet ge massvis av inspiration till fina tavelkompositioner, ramar i olika former och färger och hur man lyckas med bästa galleriupphängningen. Se de andras väggar här. På mina väggar (varav många med strukturtapet a la pizzeria, ja, det är en hyresrätt!) har jag hängt lite gott och blandat i vykort- och tavelväg. Och ett A.

Todays theme at Fabriken will probably give you loads of inspiration on what to hang on your walls, see all the pictures here. On my walls (which some sadly have a structured wallpaper) you will find postcards, pictures in different colors and an A. /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...