onsdag 24 april 2023

Sagaformtävling

Ni glömmer väl inte bort tävlingen som DoYouFancyThis fixat i samarbete med Sagaform? Den pågår fram till 1 maj, så passa på att ta chansen att vinna en fin rosa-röd skål ur Sagaforms nya serie POP. Lägg en kommentar på det här tävlingsinlägget där du beskriver vad du gillar bäst med Sagaforms nya kollektion POP, eller vad du skulle använda skålen till om du vann. Glöm inte ditt namn. Lycka till! /Hanna & Kajsa

2 kommentarer:

 1. Hej där,
  Ni hade för en tid sedan ett inlägg om att man kunde få ett vykort om man sände sin adress till er vilket jag då gjorde. Sedan dess har jag inte hört något? Det kanske bara var vissa som fick kort eller hur funkade det?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vi skickade till alla som mailade, men jag minns att det var ett mail där bara gatuadressen stod och inte postadressen. Kanske var det du :) Maila oss igen på [email protected] så skickar vi såklart ett vykort! Kramar

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...