fredag 26 april 2023

jenna lyons corner office
Bilder Fast Company och sista härifrån 

Nu kan ni läsa en spännande intervju om hur amerikanska klädmärket J Crew nått sin framgång med coola chefsdesigner Jenna Lyons bakom spakarna. Intervjun som publicerats i senaste Fast Company finns även på nätet, här. Och samtidigt får man kika in på hennes kontor, som är precis som man tänker sig hur en chefdesigner bakom J Crew skulle ha det. Mitt fredagstips, om du inte har andra planer i helgen!

There's is a great interview with cool head designer Jenna Lyons for J Crew in the latest issue of Fast Company, click here. You'll get the inside story on how she turned the brand to succees. Have a great friday! /Hanna

2 kommentarer:

  1. Hjälp så inspirerande..

    SvaraRadera
  2. Vilket underbart kontor. Jag älskare! Ha en fin kväll. /Elina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...