tisdag 23 april 2023

it's a french thingBilder: ikea.se/Livethemma, Foto: Ragnar Ómarsson

Ni missade väl inte att Kajsas medverkan i Folkets IKEA-katalog dök upp igen på Livet Hemma-bloggen i förra veckan? Här kan du se alla bilderna! I övrigt tycker jag att Livet Hemma är bra på att uppdatera och sprida sina fina miljö- och pressbilder. Som dessa med textilier i toile de Jouy-mönster. Jag gillar att mönstret känns klassiskt franskt och det blir en häftig effekt att klä in hela rummet, eller hur?

I hope you didn't miss when Kajsas home was featured in the Ikea Catalogue? Last week the pictures of her home was published on the Livet Hemma-blog, see the whole thing here. Ikea is really good at taking inspiring photos and to distribute them. Like these ones with classic french pattern toile de Jouy. Effectfull, don't you think? /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...