tisdag 23 april 2023

pantonesque


Bilder Bolig Magasinet Foto: Tia Borgsmidt & Boligmagsiner, Foto Pernille Kaalund

Av danska designers är Verner Panton en av de mest uppskattade, i min bok i alla fall, eftersom hans formgivning passar bland allt från småblommig tapet-funkis till grafiskt svart-vita hem. Lampan Panthella ovan (som jag hittade i två olika danska reportage, tänka sig!) är en favorit och passar även den in i de flesta stilar. Jag gillar att den är stor och mer som en skulptur än bara en lampa.

Of danish designers Verner Panton is one of the most appreciated, according to me anyway. I like that his designs fits right in with a lot of different home and decorating styles. My favorite is the lamp Panthella (which I found in two different danish articles above). I like that it's big and more like a sculpture than just a lamp. /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...