fredagen den 6:e september 2013

july+august moodboard

Fabrikens tema för dagen är Moodboard och jag fortsätter på mitt eget tema med kalenderbladen. Har fått ihop ett moodboard för alla månaderna som passerat hittills under året, ja, förutom juli och augusti som ni ser här idag. Juli ser jag som färgglad och lekfull och Augusti som lite mer dämpad och mer mogen, vilket jag försökt förmedla med bilderna. Passar på att önska en trevlig helg!

The theme at Fabriken today is Moodboard and I continue on my own theme with the calender sheets. I've actually done one for every month this year so far, except for July and August, so here you go! I think of July as very colorful and August as a bit more toned down, which I tried to incorporate in the pictures. Wishing you a happy weekend! /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...