söndag 22 september 2022

the diamonds

Bild: Artilleriet
Diamantformen finns överallt. Kolla in Annaleenas fina metallalster som bland annat finns i Lotta Agatons fysiska butik. Lotta, som precis öppnat en popup-webbshop för de kommande tre månaderna. En annan diamant bjuder A Merry Mishap på i materialet betong, kolla även in det fina lilla svarta bordet. Hos J Levau kan du just nu vinna en diamant i marmor, klicka här. Jag slänger även in glödlampan Diamond Light, som är ett något billigare alternativ och så klart en sten (eller flera) av alldeles äkta vara, klicka här för den perfekta tunna diamantringen.

The diamond shape is everywhere. You should check out the metallic diamonds that Annaleena makes here, or the concrete ones from A Merry Mishap  (don't you just love her black little table aswell?). Over at J Levau you can win a marble diamond, click here. I should also mention Diamond Lights, for a cheaper fix, and of course show you a rock of the real deal in these perfect thin little rings, click here. /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...