onsdag 4 september 2022

the numbers

Bilder: Tell me more

Med höstens intyg (snart i alla fall va, igår var det dryga 23 grader och fortfarande rätt soligt i Malmö) kommer även ett smygande behov av doftljus. Av någon anledning starkare i år än tidigare höstar/sensomrar. Jag är sugen att testa Tell me mores dofter, med olika nummer på. Nr 5 med Sandelträ och YlangYlang står överst på listan. Går att köpa här och här.

With autumn around the corner (well, yesterday it was still warm and sunny, but soon) I feel a need to stock up on scented candles, for some reason. This year I want to try the numbered ones from Tell me more, especially Nr 5 - Sandalwood & YlangYlang. Buy them here. /Hanna

2 kommentarer:

  1. thanks for the tip, I've been looking for lovely soy based candles and these look so good! i'm not sure from the link where to get them, tho...?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oops, I must have posted the wrong link. You can buy them online here: http://www.homecompany.se/nyheter-at-home/1113-tell-me-more-doftljus.html But I think they will get more resellers online in the near future! =)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...