onsdag 18 september 2022

two maps and some nice knitting

Bild 1 2 3

Jag har halkat in på att kartor är fina och dekorativa. Det är något lugnande över färgskalan och naturens mönster. Sen kan man ju inte rå för att gilla byrån på översta bildern, är det Asplunds Snow i en ljusgrå nyans?

Vill man inte ha en traditionell karta kan man satsa på David Ehrenstråles populära affischer, som finns på Artilleriet bland annat, eller dessa alternativa planscherna med olika landmärken, från Me and Him and You (tipstack till Tant Johanna). De fantastiska filtarna från Nya Zealand görs av Milo & Mitzy, och här kan du läsa mer om dem. Kanske nästa DIY-projekt, om jag bara visste vart man hittar så tjockt garn.

So, I'm very into maps at the moment and like the colors they often come in and the shapes and patterns of nature. And of course I really like the chest of drawers in the first picture, is it Asplund? If you don't really like a traditional map you can go for one of these two for an alternative: The Oh-so-popular New York poster or these new ones with landmarks from different cities by Me and Him and You. The chunky throws are made in New Zealand and you can read all about them here. Lovely, aren't they? /Hanna

3 kommentarer:

 1. jag gillar också kartor, med såna där fina färgskalor. Hade varit fint med en hemma på väggen! Och den där byrån är ju så fin! Kram Elina

  SvaraRadera
 2. I would love to have a map of my country in the same style as the ones in the pictures. I have similar symmetric layout in my bedroom/office and one empty room that needs an adornment.
  Kay, xxx

  SvaraRadera
 3. Thank you for including my throw. I have only just seen this. I have spent ages going through your blog. What gorgeous style you have. Amy x

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...