söndag 8 september 2022

the headband


Här kommer ett nytt pysselprojekt som du hinner både påbörja och avsluta på samma tid som en Pirates of the Caribbean-film (tvåan), vilket är lagom med tid för lite DIY. Om du undrar vad det är? Ett pannband som rynkats framtill med en liten snodd (i samma stil som denna och denna). Behöver du en liten genomgång på hur man stickar hittade jag denna hjälpfulla guiden, perfekt med små filmer. Om du vill fylla på med mer DIY-inspiration kan du kika in min pinterest här.

This is a DIY-project which can be started and finished during a Pirates of the Caribbean movie (the second one), which is the perfect amount of DIY-time, I think. What to do? Knit a headband and gather the front in a little fashionable knot (almost like this one or this). For you who needs a reminder on how to knit I found a helpful guide here. Do you fancy some more DIY-ideas you should visit my pinterest. /Hanna

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...