onsdag 25 september 2022

the pinkBilder: Lauritz.com, Hannasroom.com

Jag ser ingen anledning till att inte slå till på sex stycken tuggummirosa Verner Panton-stolar i formpressad plast? Ingen alls faktiskt. Bara några dagar kvar, om du vill utmana mig. Jag tänker att de hade passat utmärkt i en av duktiga Hannas Rooms inredningar. Ungefär som lägenheten hon inrett och som man kan se mer av i senaste Plaza Interiör, eller hos Hanna här. Underbart fint, eller vad tycker du?

I can't come up with any reason what so ever why not to get these six bubblegum pink chairs by Verner Panton. I think that they would fit right in to one of the styling jobs by Hannas room. Like this apartment which is featured in Plaza Interiör, right now. Lovely, or what do you think? /Hanna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...