tisdag 24 september 2022

tantilicious II
Bilder: Lovelylife

Nu kan vi lägga Tant Johannas fina Stockholmslägenhet till samlingen över hennes tidigare inspirerande boenden. Det är något med det härligt inbodda, bohemiska och lite romantiskt, men samtidigt nutida över hennes sätt att inreda, om ni förstår vad jag menar. Klicka här för att se hennes tidigare lägenhet. Fler bilder av lägenheten ovan hittar du hos Lovelylife.

Let's add another of Tant Johanna's homes to the collection. She has a great way of decorate lived-in and bohemian homes, I think. Her former home in Gothenburg, you can zoom in on here and this one in Stockholm is from Lovelylife, just click here. /Hanna

2 kommentarer:

  1. Ja, fint som snus! En lägenhet jag inte hade tackat nej till. :)

    SvaraRadera
  2. GRATTIS!!!!
    mejla mig adress och önskat mått på armbandet till [email protected] så kommer det på posten.
    tack för du/ni tävlade och fiiiin blogg//jennifer

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...