fredag 20 september 2022

the friday feel

Bild: Doyoufancthis.com

Fredag, igen liksom! Veckan som går till historien som den första höstveckan år 2013, med oändliga doftljus och te-bilder på Instagram och ändå ett relativt milt klimat har varit ganska lagom händelserik. Jag träffade Kajsa för en eventkväll på Svenssons i Malmö i onsdags, vi hann dessutom, innan dess, utom det stora varuhuset i Svågertorp, som om ett svenskt möbelföretag inte vore nog. Under veckan har även mitt DIY-hjärta klappat lite extra när jag såg att ett utav mina pysselprojekt hamnat med här. Jippi!

Friday, again. This week will go down in history as the first week of autumn here in Sweden, although it's still pretty warm weather. I met up with Kajsa for a designevent at the Swedish furniture store Svenssons this wednesday. Before the event we visited another large Swedish furniture company as if one wasn't enough. This is also the week when one of my DIY projects was featured here. Yeay! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...