måndag 2 september 2022

the treasures
Bilder: Project Bly

Att fynda textilier, träskålar och korgar från marknader världen över och samtidigt sitta kvar i din egen soffa är nu fullt möjligt med Project Bly. Idén kom under just ett basaarbesök och idag inkluderas varor från bland annat Indien, Bolivia och Ghana. När vi ändå är på ämnet, varför inte kolla in Sid Sids fina kelimväskor och de tunisiska handdukarna från Fouta de Val, som också levererar finfina basaarfynd direkt hem till dig!

Visit Project Bly and you can make beautiful finds from baazars around the world from your own livingroom. They visit markets around the world, lika India, Bolivia and Ghana, and then offer them on their webpage. Great idea! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...