torsdag 26 september 2022

the highland cattleBilder: Montage med bilder från Designsponge och By Nord.
Att jag är uppvuxen på landet tror jag är anledningen till att jag gillar By Nords produkter med både vilda och tama djur på. Kolla in deras bäddset och kuddar med allt från får och rävar till hästar och vargar. Kopiering av deras koncept har inte låtit vänta på sig dock, något som Trendenser tar upp på sin sida, och i sitt senaste Ipad-magasin om jag inte missminner mig (det senaste numret är gratis by the way, så klicka här för att ladda ned). Eller så nöjer man sig med en highland cattle på väggen, helt enkelt.

As someone who grew up on the countryside I really appriciate tame and wild animals of all sorts. I think that's why By Nords beddings and cushions are really appealing to me. Take a look at their sheep and foxes and horses and wolfs. There is a lot of copies circulating the market though, which Trendenser shows here as an example. Maybe it's best to just settle with an highland cattle on the wall? /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...