tisdag 17 september 2022

the celebrations


I lördags spenderade jag årets kanske sista sommardag med att fira en liten Althea som döptes och vars föräldrar ställde till med urmysig trädgårdsfest. Det bjöds på grillat, cava, solsken och massor av skratt till långt in på småtimmarna. Dessutom hade de såklart beställt en fantastisk prinsesstårta som smakade ljuvligt där på eftermiddagen. Allt som involverar marsipan går alltid hem hos mig men jag gillar även kombinationen choklad och lakrits väldigt mycket och blev därför himla glad när jag såg första tårtan i Linda Lomelinos fantastiska tårtalmanacka för 2014. En tårta i månaden är ju helt genialiskt, och dessutom fint att titta på i köket eller hallen. Finns att beställa på Staples där du kan skapa personliga almanackor, toppen!

I spent this Saturday by celebrating my friend's daughter Althea's christening. The weather was great and I think it might have been the last summer day this year. They served delicious dinner, cava, sunshine and lots of laughter in a big tent in their garden. The highlight according to me was the cake since I have a sweet tooth and love desserts. One of my favorite combos is chocolate and licorice so I was very happy to see the first cake in Linda Lomelino's amazing cake calendar. Order it from Staples where you can create your own personal calendar, beautiful! /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...