fredag 27 september 2022

the sassy

Bilder: Marais Usa

Hittade dessa glada sensommar-/höstbilder av skor, boots, chelseas och oxfords, från Marais och kände direkt att jag var tvungen att sprida dem vidare. Jag tänker att det kan ju inte gå fel med något blankt eller mönstrat eller färgglatt på fötterna inför den grå vintern. Spanade dessutom in Isabel Marant por H&M igår, se alla bilderna här hos Vogue. Hittade du något du ska titta närmre på? Trevlig helg!

Found these happy pictures of shoes, boots, chelseas and oxfords from Marais and instantly felt that I wanted to share them. I'm thinking of something shiny or colorfull or patterned for my winter shoes to brighten things up a bit. I also looked closer on the Isabel Marant por H&M collection yesterday, see all the looks here at Vogue. Did you see something you liked? Happy weekend! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...