tisdag 10 september 2022

the hangers

Bilder: via Pinterest och Doyoufancythis.com 
En snabb och snygg gör-det-själv-idé för upphängning av prints, vykort och foton. Allt du behöver är några snygga trådgalgar, som man får gratis om man kemtvättar kläder och så några pappersklämmor att fästa med. Snygga metallgalgar finns även hos Søstrene Grene, som precis öppnat i Malmö igen, på Triangeln (äntligen) och Hay har snygga och lite mer rejäla galgar i stål.

Here's a fast DIY-idea for hanging pictures, posters or postcards. All you need is some wire hangers and paper clips and you're done. You'll get wire hangers for free if you dry cleans your clothes or you could get these nice ones from Hay. /Hanna

1 kommentar:

  1. skitsnyggt! och vad trevligt att de öppnat igen, trinageln here i come!
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...