torsdag 25 april 2023

april moodboardBilder: Doyoufancythis.com
Eftersom April påbörjades på bortaplan i Kina och Filippinerna, läs mer här och här, så har jag fått ta igen alla osäkra väderleksrapporter och pollenprognoser med råge såhär i efterhand. För visst kan det tjatas om väder såhär i April? Solbrillorna åker dock på var och varannan dag nu och även om det blåser en del (som alltid i Malmö) så är det ändå rätt så ljumma vindar, så  man får väl ändå ge Aprilvädret klart godkänt. Fikonträdet har fått åka ut på innergården igen, sånär som på en liten stickling som skall drivas upp. Håll tummarna!

Bidrag till Fabriken, på temat April Moodboard.

Well, I must give the weather this April an A plus. Even if it's windy it's quite warm and I have to wear my sunglasses almost everyday, so that's something! At least for a swede like myself. /Hanna

5 kommentarer:

 1. Er resa alltså... jag vill också ut och upptäcka världen. Känns så långe sedan jag besökte en NY plats. jag återkommer gärna till samma, lite svenne-banan, men ändå är det avkoppling och inspiration jag sökt i främsta syfte..

  De där kalenderbladen är så fina. Såg att det gick och köpa vykort också. kanske ska klicka-shoppa lite ikväll... ?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Håller så det knakar! Fikonträd är det bästa.

  SvaraRadera
 3. Ooh, kul med en liten fikonstickling. Ett tips som jag fått om fikonträd(jag är nämligen på gång och ska försöka driva upp ett) är att sätta flera stycken (eftersom det tydligen är ganska vanligt att alla inte överlever) som en helgardering. Uppdatera gärna om hur det går, jag är lite nyfiken på fikonfronten. Haha, nu kan nog den här kommentaren snart klassificeras som fikonspråk :)

  SvaraRadera
 4. Oh You go in the Philippines too wow! its more fun here. Good luck to you this April :D

  SvaraRadera
 5. Härligt Moodboard, du är så duktig Hanna!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...